У Черкасах працівників АГЗП поінформовано щодо безпечного проведення газонебезпечних робіт

13 лютого 2023

Працівникам підприємства, що у м. Черкаси здійснює роздрібну торгівлю пальним та технічне обслуговування автотранспорту, роз’яснено вимоги законодавства з безпеки праці.

Під час превентивного заходу посадовці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголосили на неухильному дотриманні базових правил безпеки та інструкцій під час організації і проведення вогневих та газонебезпечних робіт.

Відповідальній особі з охорони праці підприємства надано технічну консультацію щодо механізму отримання дозволу на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та подання декларацій відповідності МТБ вимогам законодавства з охорони праці.

Посадовці оглянули виробничий майданчик, стан забезпечення працівників ЗІЗ. Крім того, надано консультацію щодо проходження працівниками підприємства періодичних медичних оглядів в установлені терміни.

Роботодавців і працівників АГЗП поінформовано про шляхи запобігання нещасних випадків та боротьбу з прихованими нещасними випадками і випадками прихованого виробничого травматизму.

Роз’яснення з актуальних питань безпеки праці, трудового законодавства і гігієни праці можна отримати на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php