У Черкасах проведення інформаційної кампанії «Україна працює» обговорили із соціальними партнерами

15 червня 2022

15 червня 2022 року проведено робочу зустріч з питань залучення до проведення в області інформаційної кампанії Держпраці «Україна працює».

До обговорення шляхів реалізації кампанії «Україна працює!» долучилися представники Черкаської обласної воєнної адміністрації, Федерації профспілок Черкаської області, Фонду соціального страхування України у Черкаській області, Пенсійного фонду України у Черкаській області, Черкаського обласного центру зайнятості, Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців Черкащини», місцевого відділення Національної служби посередництва і примирення та галузевих профспілкових організацій області.

Заступник начальника Управління Держпраці Марина Жаркова ознайомила учасників з перебігом інформаційної кампанії на Черкащині, наголосила на можливостях консультаційного супроводу підприємств і ефективності роботи сервісу для працівників і роботодавців «Інтерактивний інспектор».

«Фахівці Управління активно надають працівникам та роботодавцям консультаційну підтримку, – підкреслила посадовець Управління. – Так, протягом воєнного стану через сервіс «Інтерактивний інспектор» дистанційним шляхом надано понад 5 тисяч консультацій. Відповіді на актуальні питання також можна знайти на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/

Учасники зустрічі обговорили можливості подальшої взаємодії та забезпечення ефективної координації діяльності у рамках кампанії.