У Черкасах провели тренінг з питань безпеки та здоров’я на роботі

19 травня 2023

У Черкасах посадовці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели тренінг задля покращення безпеки та здоров’я на роботі на підприємствах області.

Мета заходу – впровадження сучасних підходів до безпеки праці на виробництві, інформування про сучасні аспекти безпеки працівників, освоєння нових інструментів для створення на підприємствах безпечного робочого середовища для працівників.

До участі у тренінгу залучено як посадових осіб Центрального міжрегіонального управління, так і спеціалістів, що відповідають за охорону праці на підприємствах критичної інфраструктури Черкащини.

Учасники під час роботи у малих групах актуалізували знання з оцінки ризиків і небезпек, дізналися більше про сучасні методи запобігання нещасних випадків на малих і середніх підприємствах різних сфер господарювання, підвищили професійний рівень.

Спікер тренінгу – начальник відділу з питань безпеки праці східного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Марина Пустовойтова – поділилася з учасниками власним досвідом і знаннями, закликала представників роботодавців застосовувати набуті знання на практиці, ділитися зі спеціалістами з охорони праці інших підприємств.

Рекомендації роботодавцям та працівникам з безпеки праці – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/