У Чернівцях обговорено актуальні напрями співпраці між управліннями Держпраці та ДПС щодо консультаційної підтримки релокованих підприємств

06 квітня 2022

Створення максимально сприятливого консультаційного супроводу релокованих підприємств, які розпочали на Буковині свою виробничу діяльність та надання їм необхідної інформаційно-роз’яснювальної допомоги обговорили сьогодні під час робочої зустрічі посадовці Управління Держпраці та ГУ ДПС у Чернівецькій області.

Фахівці Управління Держпраці розповіли про перші результати інформаційно-роз’яснювальної роботи з представниками виробництв, які змушені налагоджувати свій бізнес на Буковині через складну безпекову ситуацію у своїх регіонах.

У свою чергу, податківці висловили готовність у разі потреби оперативно долучитися до роботи мобільних груп фахівців Управління Держпраці, які здійснюватимуть консультаційний супровід роботодавців, якщо виникне така необхідність.

Станом на сьогодні майже 20 суб’єктів господарювання, які виявили бажання перемістити свій бізнес на територію Чернівецької області, вже розпочали виробничу діяльність.

Нагадуємо, роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутися до Управління Держпраці у Чернівецькій області за консультаційною допомогою безпосередньо, скориставшись зручними для них засобами комунікації.

Телефон гарячої лінії Управління Держпраці у Чернівецькій області – (0372) 55 37 24.

Телефон гарячої лінії Чернівецької ОВА – (0372) 55 15 89.

Телефон гарячої лінії Центру підтримки підприємництва Чернівецької міської ради – 066 049 99 85.