У центрі зайнятості говорили про детінізацію праці на Черкащині

24 червня 2022

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії інспектори праці Управління Держпраці у Черкаській області взяли участь в онлайн зустріч із черкаськими роботодавцями.

Фахівці Черкаського міського центру зайнятості та Управління Держпраці наголосили учасникам семінару на перевагах офіційного працевлаштування працівників, поінформували про зміни у трудовому законодавстві у період воєнного стану.

Шукачам роботи повідомлено, що Черкаська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі та допоможе кожному, хто шукає роботу незалежно від наявності у вимушених переселенців трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

Роботодавці Черкащини можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, де вона буде опублікована, після цього стартуватиме підбір кандидатів.

Фахівець Управління Держпраці попередила учасників онлайн-заходу про ризики для роботодавців в разі порушення вимог законодавства при оформлені трудових відносин.

Учасники семінару мали змогу поспілкуватися зі спеціалістами та отримати поради і фахові відповіді на запитання.

Відповіді на найбільш актуальні питання щодо оформлення трудових відносин ви також можете знайти на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/