В.о. начальника Управління Держпраці в області Юлія Чемич взяла участь у заходах до Дня Конституції України та вітає всіх зі святом

28 червня 2022

 

 

Керівництво Черкаської обласної військової адміністрації, обласної ради та м. Черкаси привітало всіх зі святом 26-ї річниці Конституції України та здійснило нагородження почесними відзнаками.

 

 

В.о. начальника Управління Держпраці Черкащини Юлія Чемич приєднується до привітань та наголошує, що Конституція України, як Основний Закон нашої держави, гарантує кожному працівнику право на належні, безпечні і здорові умови праці, на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом.

З нагоди Дня Конституції України, Держпраці Черкащини бажає кожному працівнику гарантованих Конституцією прав, а роботодавцям їх дотримання.

З метою дотримання конституційних прав працівників повідомляємо, що Управління активно здійснює інформаційний супровід як працівників так і роботодавців.

 

Відповіді на найактуальніші питання щодо норм трудового законодавства під час воєнного стану розміщено на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua