З працівниками агропідприємства – про безпечну експлуатацію с/г техніки

19 вересня 2022

Головний державний інспектор Управління Держпраці Віктор Ткаченко спільно з директором агропідприємства провів превентивний захід та надав консультації працівникам.

Увагу керівництва і працівників акцентовано на безпечній експлуатації агротехніки, що збирає пізні зернові культури, зокрема кукурудзу та соняшник.

Проаналізовано стан виробничого травматизму у сільському господарстві та запропоновано перелік заходів в умовах воєнного стану задля попередження травмувань працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою.

Керівництву підприємства рекомендовано посилити контроль за безпечним обслуговуванням та ремонтом техніки з метою забезпечення безаварійної роботи машин, механізмів та устаткування, наголошено на проведенні обов’язкових технічних оглядів.

Обговорено актуальні питання проведення інструктажів працівників з питань охорони праці з метою напрацювання навичків реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з воєнною агресією рф.

Детально про зміни у законодавстві під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/tZOfZvZ та інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/