До легалізації праці і недопущення травматизму привернули увагу підприємців Балаклеївської та Білозірської громад на Черкащині

28 лютого 2024

Про запобігання порушень з питань безпеки і гігієни праці йшлося на семінарі, який провели інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці для підприємців Балаклеївської та Білозірської громад на Черкащині.

Посадовці підкреслили важливість дотримання порядку працевлаштування працівників, поінформували про вимоги законодавства з безпеки праці. Особливу увагу зосередили на причинах настання нещасних випадків на роботі та можливостях запобігання ризиків травмування працівників. Посадовці наголосили на відповідальності в разі приховування підприємцями нещасних випадків з працівниками.

Крім того, представники роботодавців дізналися про зміни вимог щодо проведення медичних оглядів працівників та атестацію робочих місць за умовами праці, важливість створення на робочих місцях належних умов.

Захід проведений за сприяння Черкаської обласної державної адміністрації та керівництва органів місцевого самоврядування.

Детальніше про вимоги законодавства – на інформаційному порталі Держпраці: https://www.pratsia.in.ua