На Київщині відбувся бізнес-форум «Економіка, яку не зупинити»

29 вересня 2023
З ініціативи Київської обласної державної адміністрації в Білій Церкві відбувся бізнес-форум «Економіка, яку не зупинити».

Участь у заході взяли: Перший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко, заступник міністра економіки України Володимир Кузьо, заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, заступник Голови Комітету ВРУ з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, начальник Центрального міжрегіонального управління Держпраці Роман Семчук, в.о начальника Головного управління ДПС у Київській області Юліана Козаченко, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, представники вітчизняного бізнесу.

Бізнес-форум організовано з метою підтримки відновлення та розвитку економіки країни, стабілізації економічних процесів, налагодження фінансової підтримки національної безпеки та стимулювання створення взаємовигідної співпраці.

Підприємці взяли участь у продуктивному обговоренні питань відновлення та розвитку економіки країни, залучення бізнесу до відбудови та стабілізації економічних процесів задля підтримки національної фінансової безпеки.

Окрім цього, обговорили інструменти для підтримки стійкості та розвитку незламного бізнесу в сучасних складних умовах та побудови партнерських відносин між владою та бізнесом.