На Уманщині працівників підприємства харчової галузі попередили про виробничі ризики
08 лютого 2024На усуненні небезпек на роботі наголосили фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час консультування працівників підприємства, що на Уманщині виробляє етиловий спирт та дистильовані алкогольні напої.
Інспектори поінформували про заходи, які дозволять зменшити вплив на працівників шкідливих факторів на робочих місцях та збережуть здоров’я і життя працівників. Особливу увагу приділили окремим етапам робочого процесу під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.
Під час заходу обговорили періодичність перевірок знань з охорони праці, вимоги безпеки праці під час опалювального сезону, проведення технічних оглядів устаткування та особливості експлуатації обладнання газового господарства харчового підприємства.
Фахівці надали практичні рекомендації з безпечної праці та наголосили на відповідальності за випадки прихованого травматизму серед працівників.
Дізнайтеся більше інформації на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/