Працівникам харчового підприємства – про безпечну експлуатацію обладнання
26 березня 2024У Черкасах інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проконсультували працівників харчової сфери щодо безпечної експлуатації обладнання, деталі якого рухаються або обертаються.
Під час консультаційної допомоги, з метою покращення безпеки праці на підприємстві, посадовці відвідали робочі місця працівників, які працюють у цехах заморожування харчових продуктів.
Увагу приділили питанням забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, вимогам з безпеки під час експлуатації механізмів, безпечному проведенню вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин.
Представників роботодавця поінформували про заходи з усунення виробничих небезпек та запобігання нещасних випадків, наголосили на неприпустимості прихованого виробничого травматизму та нелегальної зайнятості.
Вимоги з безпеки праці – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/