Про запобігання ризиків на роботі дізналися працівники харчового підприємства у Черкасах
08 травня 2024Про організацію навчання безпечним методам виконання робіт та надання домедичної допомоги розповіли фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці працівникам підприємства з виробництва харчових продуктів у Черкасах.
У межах інформаційної кампанії до Дня охорони праці, посадовці детальніше зупинилися на методах профілактики травматизму та професійних захворювань.
З працівниками на робочих місцях обговорили санітарні норми робочої зони на підприємстві, застосування засобів індивідуального захисту, вимоги до освітлення робочих зон, рівнів шуму і вібрації тощо.
Посадовці також проконсультували відповідальних осіб підприємства про порядок проведення медичних оглядів, атестації робочих місць за умовами праці, лабораторних досліджень умов праці на конкретних робочих місцях з визначенням шкідливих факторів виробництва.
Безпека праці під час воєнного стану – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua