З працівниками харчового підприємства – про безпечне обслуговування обладнання
01 лютого 2024Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надали технічні консультації на робочих місцях працівникам підприємства, що здійснює діяльність з перероблення та консервування фруктів і овочів на Черкащині.
Працівникам підприємства харчової промисловості під час зустрічі наголосили на неухильному дотриманні вимог безпеки праці, обговорили вимоги до працівників, які обслуговують обладнання у цехах з виробництва консервованої продукції. Особливу увагу приділили безпеці під час ремонту обладнання, деталі якого рухаються і обертаються.
Рекомендували службі охорони праці підприємства посилити превентивну роботу та систематично проводити практичні заняття з питань безпечних методів виконання робіт, надання першої домедичної допомоги в разі виробничого травматизму.
З метою недопущення випадків прихованого травматизму інспектори акцентували на обов’язку роботодавця оперативно повідомляти про настання нещасного випадку на роботі.
Вимоги до безпечної праці – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua