Безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт опрацьовано на тренінгу з працівниками будівельного підприємства

04 жовтня 2022

Як безпечно провести вантажно-розвантажувальні операції за допомогою машин і механізмів у процесі виробництва будівельних матеріалів – спільно розглянули на тренінгу головний державний інспектор Управління Держпраці Василь Базильський та працівники будівельного підприємства на Уманщині.

Фахівець Управління розповів про особливості проведення таких робіт, попередив про можливі ризики травматизму на робочому місці. Посадовець обговорив з працівниками питання стану охорони праці на підприємстві, зокрема, дотримання вимог безпеки під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт і вимог безпеки праці під час експлуатації техніки, порядок отримання дозвільних документів на виконання робіт та на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.

Василь Базильський наголосив на особистій відповідальності кожного працівника під час робіт задля зменшення ризиків виробничого травматизму.

З керівництвом підприємства обговорено важливість створення належних санітарно-гігієнічних умов для працівників, проведення атестації робочих місць за умовами праці, рекомендовано своєчасне проведення медичних оглядів працівників.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua