Для підтримки і розвитку підприємництва

29 березня 2023

На базі Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості відбулося відкриття Центру розвитку підприємництва. Участь у заході взяли: начальник Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Семчук, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, представники КОДА, Регіонального відділення Фонду державного майна України, керівництво міста Борисполя і Бориспільського району.

Завдяки створенню єдиного бізнес-простору підприємці та початківці зможуть не тільки отримати інформаційну підтримку, а й допомогу в оформленні всіх необхідних дозволів та документів, пораду під час пошуку необхідних приміщень, устаткування та інше.

Роман Семчук розповів присутнім про завершення реформування структури, план заходів стосовно реалізації Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновлення економіки на 2023 рік, а також роботу, яку проводять інспектори з питань праці та охорони праці. Він закликав підприємців скористатися сервісом «Інтерактивний інспектор», завдяки якому роботодавці і працівники мають змогу оперативно отримати консультацію з питань трудових відносин, безпеки і гігієни праці, дозвільну документацію у найзручніший для них спосіб.

Детальніше про трудові відносини під час воєнного стану – https://cutt.ly/LZYgbeT  та про можливості інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua/