Між Центральним міжрегіональним управлінням Держпраці і Держрибагенством підписано Меморандум про співробітництво та взаємодію

17 квітня 2024

Начальник Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Семчук та начальник Управлінням Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у м. Києві та Київській області Денис Нестеров підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію.

Метою Меморандуму є поєднання зусиль та втілення ефективний форм сторін у здійсненні державного  контролю за дотриманням гарантованих Конституцією та іншими законами України трудових прав працівників з метою виявлення порушень законодавства про працю та зайнятість населення, вжиття заходів до поновлення порушених прав, роз’яснення законодавчих норм.

Документ передбачає співпрацю на партнерських засадах у сферах організаційної та аналітичної роботи, інформаційного забезпечення, запровадження спільних проектів. Окрім цього, сторонами заплановано  проведення спільних заходів, тренінгів, круглих столів, здійснення взаємних консультацій, тощо.

Більше інформації на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/