На Черкащині представники Держпраці та центру зайнятості відвідали релоковане підприємство

13 червня 2022

Головний державний інспектор Управління Держпраці в області спільно з представниками обласного центру зайнятості надали консультаційний супровід підприємству, яке у зв’язку із бойовими діями виявило бажання перемістити свої виробничі потужності на Черкащину.

Підприємство переїхало з Харківської області і спеціалізується на виробництві електрообладнання.
Посадовець Держпраці надав релокованому підприємству консультаційну підтримку з питань трудового законодавства, роз’яснив зміни до законодавства у воєнний час, поінформував про можливості отримання дозвільних документів.

Довідково

Представники підприємств Черкащини можуть отримати безкоштовні консультації з питань безпеки праці, адмінпослуг і трудового законодавства за номером: +38(093)472-02-46.

На Черкащині фахівці Держпраці і центрів зайнятості спільно надали консультаційний супровід трьом релокованим підприємств з різних регіонів України. Представлені різні сфери діяльності – від сфери надання послуг населенню до швейного виробництва. Частина з них вже повністю відновила господарську діяльність.

Відповіді на найпоширеніші питання з трудового законодавства і безпеки праці в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua