Організацію безпечного виконання робіт у колодязях обговорено на семінарі у Золотоноші

24 листопада 2022

Фахівці Управління Держпраці провели семінар та надали роз’яснення з питань організації та безпечного виконання робіт працівникам комунального підприємства з водопостачання та водовідведення у м. Золотоноша.

Начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк проконсультувала працівників з питань використання засобів індивідуального захисту, обговорила основні вимоги з безпеки праці задля недопущення випадків виробничого травматизму при використанні знезаражувальних речовин для очищення питної води.

Головний державний інспектор Управління Сергій Андрієнко зосередив увагу працівників на необхідності дотримання технічних заходів для безпечного виконання робіт з електроінструментом, висвітлив окремі питання з підготовки і проведенню робіт по наряду-допуску.

З метою запобігання аварій і нещасних випадків під час виконання газонебезпечних робіт у колодязях, керівнику робіт необхідно здійснювати контроль за застосуванням працівниками засобів індивідуального захисту і дотриманням вимог безпеки праці, наголосили посадовці.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua