Підприємство хімічної галузі отримало консультативну допомогу з питань безпечного виконання робіт у спеку

22 червня 2022

Про дотримання організаційних і технічних заходів безпеки під час технічного обслуговування та ремонту посудин під тиском та про можливості отримання дозвільних документів електронним шляхом йшлося під час робочої зустрічі фахівців Управління з представником підприємства хімічної галузі.

Під час консультаційного супроводу підприємства посадові особи Управління Держпраці в області Олена Свиридюк і Василь Юрченко роз’яснили основні вимоги до безпечного виконання робіт з обслуговування та ремонту посудин під тиском за умови підвищеної температури повітря. Наголосили на необхідності дотримання рекомендацій Держпраці по роботі у період воєнного стану.

Під час заходу фахівцями доведено зміни в процедурі отримання дозволів та декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки і на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки в умовах воєнного стану та особливості подання Декларації про провадження господарської діяльності згідно з постановою КМУ №314 та Декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці згідно з постановою КМУ №357.

Посадовці Управління роз’яснили можливості інформаційного порталу Держпраці https://pratsia.in.ua