Працівникам ТОВ «Продсільпром» – про безпеку праці під час зернозбиральних робіт

06 вересня 2022

Головний державний інспектор Управління Держпраці Іван Варламов спільно зі страховим експертом з охорони праці Золотоніського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Михайлом Величком надали консультації та провели нараду з працівниками ТОВ «Продсільпром», що вирощує зернові культури та розводить худобу.

Мета заходів – запобігання виробничому травматизму, розробка заходів задля зниження ризиків на роботі.

На нараді фахівці детально зупинилися на безпеці праці під час проведення зернозбиральних робіт, зокрема роз’яснили працівникам агропідприємства основні вимоги з охорони праці, наголосили на проведенні перед початком робіт превентивних заходів, спрямованих на оцінку та зниження ризиків виробничого травматизму.

Іван Варламов акцентував на дотриманні Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві, безпечній експлуатації транспортних засобів та обов’язковому дотриманні рекомендацій з безпечного ведення ремонтних робіт с/г техніки.

У рамках кампанії «Виходь на світло!» фахівці поінформували про доцільність використання задекларованої праці, зосередили увагу працівників на перевагах офіційного працевлаштування.

Більше про трудові відносини під час воєнного стану можна дізнатися на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua/