Працівникам ТОВ «ВАЙРІС ОЙЛ» наголошено на вимогах безпеки на АЗС

30 березня 2021

У Черкаській області з 12 березня 2021 року на виконання доручення Кабміну тривають перевірки дотримання вимог охорони праці, промислової безпеки, гігієни та оформлення трудових відносин на автозаправних комплексах.

Так, начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Олена Свиридюк надала консультативну допомогу працівникам Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЙРІС ОЙЛ».

Фахівець Управління поінформувала працівників товариства про стан охорони праці і виробничого травматизму на галузевих підприємствах Черкащини, роз’яснила актуальні питання виконання робіт підвищеної небезпеки, утримання у справному стані і безпечної експлуатації обладнання, механізмів підвищеної небезпеки, безпечного виконання газонебезпечних робіт при температурі повітря понад 400 С, безпечного проведення ремонтних та аварійних робіт в колодязях, ємностях, замкненому просторі із застосуванням засобів індивідуального захисту, а також надання першої долікарської допомоги потерпілому тощо.

Учасники робочих зустрічей поглибили знання про засоби індивідуального та колективного захисту, основні вимоги до їх використання.