Про безпеку під час робіт підвищеної небезпеки – на підприємстві з торгівлі нафтопродуктами

22 листопада 2022

Про безпеку праці йшлося на семінарі, який провела посадовець Управління Держпраці для відповідальних осіб та працівників підприємства, що здійснює оптову торгівлю нафтопродуктами.

Начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк роз’яснила учасникам семінару спрощений порядок отримання документів дозвільного характеру, особливості законодавства у сфері дозвільної системи на період військового стану та попередила про ризики незадекларованої праці.

Увагу акцентовано на питаннях безпечної експлуатації технологічного устаткування, усунення можливих ризиків на робочих місцях працівників.

Фахівець надала рекомендації щодо покращення стану охорони праці на підприємстві, запропонувала провести позапланове тренування дій працівників у разі аварійного відключення та відновлення електропостачання та тренування дій працівників у випадку припинення циркуляції теплоносія при температурах нижче нуля.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua