Про безпеку праці і переваги вакцинації йшлося на семінарі у ПрАТ «УКРАГРО НПК»

01 листопада 2021

З керівництвом і працівниками ПрАТ «УКРАГРО НПК» (СП №29, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Будіндустрії, 5) 1 листопада 2021 року начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Олена Свиридюк провела семінар з питань безпеки праці, зокрема під час транспортування мінеральних добрив та засобів захисту рослин, внесення рідкого аміаку тощо.
На заході посадова особа Управління також роз’яснила присутнім переваги вакцинації від COVID-19 та закликала учасників семінару заздалегідь потурбуватися про власне здоров’я.

Олена Свиридюк повідомила, що станом на 1 листопада в Черкаській області на лікуванні від COVID-19 перебувають 12,5 тис. жителів. За минулу добу померло 17 осіб, у яких був тяжкий перебіг хвороби. Щоб не потрапити до сумної статистики, не витрачати кошти і час на тривале лікування, кожен працівник товариства може завчасно зробити вакцинацію та уникнути ускладнень.

Як підкреслила фахівець Управління, запровадження обов’язкової вакцинації проти COVID-19 для певних професій – це одна з найбільш обговорюваних тем у світі. Примусова вакцинація викликає безліч дискусій та суперечливих питань. Наразі в Україні запроваджена обов’язкова вакцинація від COVID-19 для сфери органів центральної та виконавчої влади, закладів освіти всіх форм власності. Проте бізнес з високою соціальною відповідальністю запроваджує певні заохочення для власних працівників, які зроблять щеплення від коронавірусної хвороби.

Керівник черкаської філії запевнив Олену Свиридюк, що з працівниками проведено роз’яснювальну роботу і загальний рівень вакцинації у товаристві досить високий.

На завершення заходу зацікавленим особам надано технічні консультації з питань безпеки праці.