Про перспективи впровадження електронного документообігу в охороні праці в Україні йшлося на вебінарі

09 грудня 2021

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області 7 грудня 2021 року взяли участь у вебінарі Журналу «Охорона праці» та Європейського співтовариства з охорони праці (ESOSH) на тему: «Перспективи впровадження електронного документообігу в охороні праці в Україні».

До участі в онлайн-заході долучилися керівництво і представники Мінекономіки, Державної служби України з питань праці, служб охорони праці українських підприємств «Нова пошта», «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Укрнафта», «Укрпошта», «Кернел», Федерації роботодавців та Федерації профспілок.

Учасники вебінару переглянули презентація існуючих практик електронного документообігу у сфері охорони праці: навчання та перевірка знань, інструктажі, наряди-допуски, облік засобів захисту та спецодягу тощо від Ради Директорів з охорони праці великих підприємств України ESOSH.

Зацікавлені особи обговорили можливі правові колізії під час впровадження електронного документообігу та шляхи їх подолання.

На завершення вебінару учасники висловили пропозиції щодо спільних дій для поширення електронного документообігу у сфері охорони праці в Україні.