Про запобігання нещасним випадкам на будівництві йшлося під час вебінару

30 листопада 2020

Профільні фахівці Управління 25 листопада 2020 року взяли участь у вебінарі, який провів головний спеціаліст відділу нагляду у будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Держпраці Сергій Дригуля.

Спікер вебінару висвітлив основні заходи з профілактики виробничого травматизму у будівельній галузі.

Представники Управлінь (Головних управлінь) Держпраці отримали методичні рекомендації щодо організації та проведення онлайн конференцій із суб’єктами господарювання будівельної галузі, відповідно до доручення заступника Голови Держпраці Ігоря Дегнери від 23.11.2020р. №Д-433. Наголошено, що під час онлайн заходів фахівці Держпраці висвітлять аналіз основних типових причин нещасних випадків та найкращі практики, що застосовуються окремими суб’єктами господарювання щодо використання засобів колективного захисту та забезпечення охорони праці працівників під час виконання робіт на висоті.

Досвідом щодо запровадження заходів з охорони праці на будівельних майданчиках з учасниками вебінару поділився заступник генерального директора Приватного акціонерного товариства «Виробнича проектно – будівельна фірма «Атлант» Олег Назаренко.