Проведено перевірку знань з охорони праці працівників АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

23 червня 2022

З метою профілактики виробничого травматизму фахівці Управління Держпраці області системно беруть участь у роботі комісій з перевірки знань з охорони праці посадових осіб підприємств Черкащини. 22 червня посадовці Управління взяли участь у роботі кваліфікаційної комісії АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

Комісія провела перевірку знань 22 осіб, які пройшли навчання з охорони. Відповідно до п. 5.2. Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств чисельністю понад 1000 працівників, керівників служб охорони праці, членів комісій з перевірки знань з питань охорони праці проводиться комісією, створеною наказом Держпраці.

Крім того, з метою запобігання порушень законодавства з питань охорони праці проведено робочу нараду з керівником і колективом підприємства. Під час заходу заступник начальника Марина Жаркова поінформувала про перебіг інформаційної кампанії Держпраці «Україна працює!» та запросила до співпраці у проведення кампанії «Виходь на світло».

Всі зацікавлені можуть скористатися відповідями на найбільш актуальні питання, які розміщені на сайті Держпраці у рубриці «Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану» та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua