Проведено перевірку знань з охорони праці працівників ПрАТ «АЗОТ»

16 травня 2022

Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області Олена Свиридюк взяла участь у роботі кваліфікаційної комісії Приватного акціонерного товариства «АЗОТ». Комісія провела перевірку знань осіб, які пройшли перепідготовку за професіями, які потрібні для виконання технологічних процесів.

У рамках заходу, з метою попередження травматизму та недопущення порушень законодавства з питань охорони праці, проведено робочу нараду з колективом підприємства. Під час заходу фахівець наголосила на необхідності своєчасного проведення навчання та інструктажів з питань охорони праці, наявності дозволів на проведення робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, використанні засобів індивідуального захисту під час виконання робіт, а також поінформувала про переваги запровадження підприємством електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Олена Свиридюк підкреслила необхідність неухильного дотримання працівниками товариства вимог виробничої дисципліни та закликала присутніх відповідально ставитися до питань безпеки праці під час проведення робіт на об’єктах підвищеної небезпеки в умовах воєнного стану.

Працівників поінформовано про інформаційний портал Держпраці https://pratsia.in.ua/