Проведено перевірку знань з охорони праці працівників ПрАТ «АЗОТ»

21 жовтня 2021

Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області Олена Свиридюк взяла участь у роботі кваліфікаційної комісії в Приватному акціонерному товаристві «АЗОТ». Комісія провела перевірку знань осіб, які пройшли перепідготовку за професією стропальника.

Стропальник – це професіонал в галузі проведення вантажно-розвантажувальних робіт, відповідальний за стропування вантажу та коректування його переміщення. До самостійного виконання робіт слухачі допускаються лише після навчання й перевірки знань з охорони праці. Навчання з охорони праці проводиться згідно з вимогами чинного законодавства України про охорону праці, Правилами охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, Правилами охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання тощо.

Олена Свиридюк наголосила на неухильному дотриманні працівниками товариства вимог виробничої дисципліни та закликала присутніх відповідально ставитися до питань безпеки праці під час проведення робіт на об’єктах підвищеної небезпеки.