Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко привітав колектив Служби з нагоди 30-річниці Незалежності України

20 серпня 2021

20 серпня 2021 року т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко привітав колектив Служби з нагоди 30-річниці Незалежності України.

«30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя – ми стали вільною та незалежною Україною. Я вітаю кожного, хто своїми діями причетний до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України » – зазначив очільник Служби у вітальному слові та вручив колегам почесні грамоти, подяки за вагомий особистий внесок, високий професіоналізм, видатні досягнення, сумлінну працю та з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено заступників Голови Держпраці. Подяку Кабінету Міністрів України отримали 6 працівників центрального апарату та 3 працівників територіальних управлінь Служби. Одного працівника Держпраці нагороджено Грамотою Верховної Ради України.

В свою чергу, від імені Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у державне будівництво, вагомі трудові здобутки та з нагоди державного свята – Дня Незалежності України заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера вручив Віталію Сажієнку цінний подарунок (годинник).

Підсумовуючи урочисте нагородження, Віталій Сажієнко подякував колегам за сумлінну працю, побажав не зупинятися на досягнутому та щодня підвищувати статус Служби на благо Українському народу.