У Львові розпочався Західноукраїнський форум партнерства

02 грудня 2022

За дорученням Голови Держпраці Ігоря Дегнери заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк бере участь у Західноукраїнському Форумі Партнерства. Це одна з найбільших нетворкінг-платформ України, присвячена веденню і розвитку бізнесу в період війни та перспективам співпраці між державою і підприємцями.

Понад 20 провідних фахівців у галузі економіки зі всієї України презентуватимуть кейси ефективної співпраці “громадськість – влада – бізнес”.


З початку бойових дій Держпраці теж змінила підходи у своїй роботі та, за ініціативи Ігоря Дегнери, реалізувала ряд проектів, спрямованих на підтримку бізнесу та економіки України. Це, зокрема, запровадження консультаційної підтримки релокованого бізнесу та суб’єктів господарювання, які продовжили працювати в умовах війни, спрощення отримання дозвільних документів тощо.

Понад 300 релокованих та 450 частково релокованих суб’єктів господарювання отримали консультації від інспекторів Держпраці.

182 підприємства, у яких було обмежено виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, відновили діяльність та зберегти понад 20 тис. робочих місць своїх працівників.

На консультаційний супровід Держпраці погодились понад 70 тисяч підприємств, які продовжують працювати в умовах війни.

Держпраці не зупиняється на досягнутому та докладатиме зусиль для забезпечення діяльності бізнесу, адже підтримка економічного фронту держави є спільним завданням для розвитку економіки України та наближення перемоги.