Управління отримало перші малюнки на конкурс «Охорона праці очима дітей»

14 січня 2022

На відбірковий регіональний тур ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» надійшли перші творчі роботи.

До участі у конкурсі першими долучилися школярі молодших класів м. Черкаси, сіл Гельмязів і Грищенці.
Цього року активно до участі у конкурсі долучилися діти працівників закладів охорони здоров’я, що надіслали творчі роботи з тематики «Залізниця – не для ігор!», «Лікарі – наші герої», «Безпека праці на будівництві» та інші.

Прийом робіт на регіональний етап конкурсу триватиме до 15 лютого 2022 року, тому діти Черкащини ще мають можливість подати творчі доробки на розгляд журі за адресою: Управління Держпраці у Черкаській області, каб. 309, 3 поверх, б-р Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000 (на конкурс малюнка).

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

На конкурс приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають Положенню про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Проведення фіналу конкурсу малюнка організовує ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» у період з 15 березня по 28 квітня 2020 року.