З керівництвом і працівниками ПрАТ «Украгровибухпром» проведено семінар щодо безпечного виконання робіт

25 березня 2021

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Сергій Доденко 24 березня 2021 року провів семінар з керівництвом і працівниками ПрАТ «Украгровибухпром». Учасники заходу розглянули основні вимоги нормативно-правових актів під час поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, під час ведення вибухових робіт тощо.

Присутні обговорили питання ефективності роботи системи управління охороною праці на підприємстві, безпечного виконання вибухових робіт, уникнення небезпечних факторів під час виконання підривних робіт, запобігання виробничого травматизму під час виконання робіт з підвищеною небезпекою при розробці родовищ корисних копалин.

Сергій Доденко наголосив присутнім на необхідності дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки та надав консультації керівництву товариства щодо виконання нарядної системи для працівників, які залучаються до робіт з підвищеною небезпекою та проведення для них навчання й перевірки знань з питань охорони праці.