Як створити електронний документообіг в системі охорони праці – роз’яснили фахівці Держпраці

29 вересня 2022

Фахівці Управління Держпраці Микола Васенін і Сергій Крикун провели у м. Городище превентивну роботу з працівниками структурного підрозділу підприємства з розподілу електроенергії.

Під час технічних консультацій на робочих місцях працівникам роз’яснено зміни у законодавстві з питань безпеки праці, закликано дотримуватися вимог з охорони праці задля уникнення виробничого травматизму.

Про переваги електронного документообігу в системі управління охороною праці (далі – СУОП) розповів Сергій Крикун. Фахівець запропонував ознайомитися з пам’яткою Держпраці «Як створити електронний документообіг в системі управління охороною праці» на порталі: https://pratsia.in.ua

Як підкреслив інспектор, електронний документообіг СУОП дозволить економити час та підвищить продуктивність внутрішніх процесів підприємства та оптимізує комунікації.

На питаннях безпечного виконання робіт в електроустановках детально зупинився Микола Васенін. Увагу приділено порядку допуску оперативних працівників до виконання робіт, підготовки робочого місця, здійснення нагляду під час виконання робіт.

Про зміни у законодавстві під час воєнного стану можна дізнатися на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN