На Черкащині діти надіслали перші малюнки на конкурс «Охорона праці очима дітей»

27 січня 2023

На обласний тур ХІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» надійшли перші творчі роботи юних художників. До участі у конкурсі першими долучилися школярі молодших класів шкіл Уманського району та м. Черкас.

Особливістю конкурсу цього року є участь в обласному турі школярів з тимчасово окупованих росією територій, які були змушені тікати зі своїх домівок та проживають наразі на Черкащині.

Метою конкурсу є формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, привернення уваги дітей і молоді до питань охорони праці, активізація творчого потенціалу молоді. До участі в конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 18 років – учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованці позашкільних навчальних закладів.

Прийом робіт на регіональний етап конкурсу триватиме до 26 лютого 2023 року, тому учасники ще мають можливість подати творчі доробки на розгляд журі за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 205, 3 поверх, каб. 309, 18000 (Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці).

На конкурс приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають Положенню про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

На фото – малюнок Олександра Комарова «Ми – під захистом!» з ліцею №4 м. Краматорськ, що наразі проживає у м. Черкаси.

Отримати більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці – на порталі https://pratsia.in.ua та та на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua