Працівників Шполянщини поінформовано з питань енергобезпеки

06 лютого 2023

Про безпечне проведення робіт на висоті та про порядок дій працівників під час аварійного відключення електроенергії говорили фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з працівниками енергетичного підприємства, що здійснює діяльність у Шполянському районі.

Посадовці на робочих місцях надали працівникам технічні консультації, приділяючи підвищену увагу питанням запобігання виробничого травматизму. Передусім обговорено основні технічні заходи, що створюють безпечні умови для виконання робіт підвищеної небезпеки.

Під час робочого спілкування визначено готовність персоналу до виконання робіт з ліквідації аварії в умовах воєнного стану та безпечної експлуатації електрогенераторів. Оглянуто електрозахисні засоби і запобіжні пояси, що наразі перебувають в експлуатації працівників.

Фахівці також розглянули деякі питання організації та безпечного виконання робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000В.

Більше інформації з питань безпечної праці на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua