Проведено онлайн-лекцію з питань кампанії декларування 2021 року

16 січня 2021

На виконання окремого доручення т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталія Сажієнка, Управлінням запроваджено проведення для працівників превентивних заходів (онлайн лекцій, семінарів, конференцій) щодо запобігання корупції.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Наталія Перун 15 січня 2021 року провела онлайн-лекцію, під час якої поінформувала працівників Управління про початок щорічної кампанії декларування 2021 року та основні переваги оновленого Реєстру декларацій для суб’єктів декларування.

Увагу учасників акцентовано на питанні корупційних злочинів та відповідальності за їх вчинення.

Слухачам, наголошено, що корупція – це використання посадовою особою, наданих їй службових повноважень чи пов’язаних з ними можливостей з метою одержання неправомірної вигоди або прийняття такої вигоди чи прийняття обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб або відповідно обіцянка/пропозиція чи надання неправомірної вигоди особі, або на її вимогу іншим фізичним чи юридичним особам з метою схилити цю особу до протиправного використання наданих їй службових повноважень чи пов’язаних з ними можливостей.

Робота по запобіганню проявам корупції в Управлінні перебуває на постійному контролі начальника Управління.