Роботодавця хімгалузі проконсультовано з питань безпеки і здоров’я працівників на робочому місці

22 червня 2022

Про шляхи запобігання виробничому травматизму та основні заходи з усунення ризиків під час трудової діяльності на хімічному виробництві йшлося під час робочої зустрічі головного державного інспектора Управління Сергія Крикуна з керівником підприємства, що здійснює діяльність в хімічній галузі.

Під час заходу обговорено вимоги до колективних та індивідуальних засобів захисту, проведення комплексу профілактичних заходів з метою усунення виробничих ризиків, на які працівники наражаються під час роботи.

Фахівець Управління наголосив на важливості офіційного оформлення трудових відносин з працівниками в умовах воєнного стану, підкреслив неприпустимість підміни трудових відносин цивільно-правовими, розповів про переваги офіційного працевлаштування працівників.

Керівнику підприємства повідомлено про можливості запровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Окрім того, роботодавця поінформовано про роботу інформаційного порталу Держпраці https://pratsia.in.ua, на якому можна отримати рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану.