Зміни у трудовому законодавстві під час воєнного стану обговорено на вебінарі з представниками роботодавців Маньківщини

10 листопада 2022

10 листопада відбувся черговий вебінар фахівців Управління Держпраці, під час якого представники роботодавців і працівників Маньківської громади області отримали відповіді на актуальні питання законодавства про працю.

Вебінар відбувся з ініціативи Маньківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Заступник начальника відділу Управління Держпраці Любов Ткаченко на заході розповіла про основні зміни у трудовому законодавстві під час воєнного стану, зокрема висвітлила порядок укладення трудового договору, застосування випробувального терміну, змін умов праці, тривалості робочого часу і відпочинку, обмежень на роботу вночі й у небезпечних умовах, виплати заробітної плати, особливостей працевлаштування неповнолітніх осіб, призупинення дії трудового договору, звільнення працівника.

Любов Ткаченко наголосила, що фахівці Управління надають відповіді на актуальні питання роботодавців і працівників у зручний для них спосіб через сервіс «Інтерактивний інспектор», крім того відповіді можна отримати, заповнивши форму для отримання роз’яснень.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua